Föreställning!

Idag var det avslutning för S teatergrupp, och det innebar att vi föräldrar (och andra anhöriga) fick se teaterföreställningen som gruppen har övat på sedan starten i höstas! Tänk att det redan är såpass länge sedan S knep åt sig den sista platsen...tiden går!

Föreställningen började klockan 17 och jag fick en jättebra sittplats där jag hade alla möjligheter att ta bilder under föreställningen, men på grund av att ljussättningen ändrades i nästan varje scen -och det faktum att kamerans blixt inte ville fungera- så var det en del bilder som inte alls blev bra, tyvärr. Som tur är blev det en del bra bilder också, och jag ska visa några av dem här i bloggen.

Teaterföreställningen handlade om en TV-kanal och dess programinnehåll och var väldigt rolig -barnen var verkligen duktiga. Deras dramalärare var så stolt över dem eftersom de hittat på i stort sett hela föreställningen själva. Den höll på i ungefär en halvtimme och det blev mycket skratt för oss i publiken -och det syntes att även barnen hade jätteroligt. Väldigt lyckat! :)

Bilder;

Barnprogram

Vädret

Matlagningsprogram om hur man tillreder en paprika


Sporten visade golvsimning


Dramaserien "Romeo och Julia"



Romeo och Julia



Dansunderhållning


En sketch om kycklingbröst


Ett program om olika sätt att dö


Clowner


Förställningen slut


När teaterföreställningen var slut blev det en bensträckare och sedan fick vi se en film som kulturskolans filmgrupp gjort helt på egen hand och som hette "Inlåsta". Riktigt bra, faktiskt, tänk vad mycket begåvade barn det finns! :)

Sedan fick den blivande filmstjärnan S välja var vi skulle äta middag någonstans, och då blev det "mcD's". Det gäller ju att hålla sig väl med den som ska betala sina föräldrars uppehälle i framtiden... ;)
Susanne
2011-05-28 @ 18:17:43
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/

Golvsimning och sätt att dö på, högst intressanta "programpunkter". Härlig fantasi är det i alla fall :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0