Så mycket bättre, del 5

Idag var det dags för "Så mycket bättre" igen, och denna gång var det Martin "E-type" Eriksson som var huvudpersonen!
Martin har ju gjort en massa jättebra eurodisco-låtar som man blir glad av och gärna vill dansa till, så det var väldigt spännande att få se vad de andra artisterna skulle göra av dem.

Kvällens startfält;

Tomas Ledin -Set the world on fire. Tomas dämpade ner denna poppiga låt till en fantastisk ballad som man blev riktigt rörd av att höra. Texten i låten kom fram på ett helt annat sätt.

Timbuktu -True believer. I vanlig ordning gjorde Timbuktu om denna låt helt och hållet, men denna gång lyckades han lite bättre än i tidigare program.

Laleh -Here I go again. Laleh gjorde som alltid en fantastisk insats, och denna låt blev väl närmast förvandlad till en power-ballad. Hon är grym, helt enkelt!

Eva Dahlgren -This is the way. För omväxlings skull gjorde Eva en poppigare variant av den låt hon valt ut, och det gjorde hon riktigt bra!

Mikael Wiehe -Calling, calling your name. Mikael gjorde en väldigt bra insats med denna låt, som även den gjordes om till en lugnare variant. Men med lite latino-rytmer också!

Lena Philipsson -Life. Lena valde att behålla poppigheten i denna låt, om än inte på samma sätt som E-type. Resultatet blev en riktig energikick!
Kvällens huvudperson




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0