Kräftskiva

Augusti är ju "kräftmånaden" -det vill säga den månad när många människor här i Sverige har kräftskiva. Vi brukar försöka ha en varje år (men visst har det hänt att det inte har blivit av) och i år ägde den rum i lördags. Förutom vi så var förstås syrran med familj inbjudna -men vi gjorde också en ny bekantskap, nämligen F:s arbetskamrat H och hans fru A-K. H hade jag träffat som hastigast vid ett tidigare tillfälle, men hans fru var en helt ny bekantskap. Båda två var i alla fall väldigt öppna och trevliga -lättpratade- så det var mycket lyckat! :)
 
Alla hade med sig egna kräftor och förutom kräftor hade vi aioli, bröd, sallad och drickbart. Vi hade en väldig tur med vädret; efter en molnig morgon sprack det upp framåt dagen och blev jättefint, så vi kunde sitta på balkongen och äta. Härligt!
 
Förutom trevlig samvaro så fixade H (han är tekniskt kunnig) även vårt bredband. Vi har ju haft modemet i köket hela tiden, trots att det egentligen borde stå i hallen för att ge bättre täckning i hela lägenheten, men eftersom vi inte har något telejack i hallen har det aldrig kommit dit. H visste dock att man inte alls behöver ha något telejack, så han kopplade in modemet i ett vanligt uttag istället och häpp! det fungerade alldeles utmärkt. Signalen är tillochmed så stark att man kan koppla upp sig till vårt bredband ute på loftgången! :) Tack, H!
 
Nyinköpt dekoration
 
Jag och syrran laddar upp inför kvällen
 
Maten
 
Härligt väder, så vi satt på balkongen...
 
 
...utom barnen och R, som satt i vardagsrummet
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0