Årets trettionionde utlästa bok

Denna bok plockade jag åt mig i bokhyllan på jobbet i brist på andra böcker att läsa...
 
 
Baksidestext; "Trots alla hemska minnen från skoltiden återvänder Laurel till den gamla hemstaden Dusty Springs för en klassåterträff. Inte för att hon egentligen vill, utan därför att en upptäckt lett henne till att tro att klasskamratens självmord på examenskvällen kanske inte var ett självmord trots allt. Och i rollen som FBI-agent känner hon sin plikt att ta reda på sanningen.
Så fort hon anländer till staden kastas hon rakt in i härvan -och hamnar öga mot öga med sin skolförälskelse Cade Dupree. Han är nu polischef i Dusty Springs och tillsammans bestämmer de sig för att lösa det tio år gamla mysteriet. Något som inte uppskattas av alla deras tidigare skolkamrater..."
 
Förlag; Harlequin
Utgivningsår; 2012
Genre; Spänningsroman
 
Jag har aldrig varit något fan av Harlequin-böckerna, för i stort sett så berättar alla böcker samma historia -det enda som ändras är platsen och namnen på huvudpersonerna. Visserligen ingår just denna bok inte i det vanliga romantik-träsket, men det gör den bara något bättre än de böckerna.
Det är en hyfsat spännande historia som inleds med att huvudpersonen Laurel finner en av sina forna klasskamrater död efter att hon återvänt till sin gamla hemstad för att medverka på en klassåterträff. Klasskamraten tycktes ha haft information om ett självmord som skedde under skoltiden, information som pekar på att självmordet i själva verket var ett uttänkt mord, och Laurel misstänker att samma mördare dödade klasskamraten för att inte bli avslöjad.
Mordet på klasskamraten gör att Laurel träffar sin skolcrush på nytt, då han är polischef i staden. Under skoltiden var Laurel som luft för honom, men nu får de arbeta tillsammans för att lösa mordet. Det dyker upp misstänkta ganska snart, men jakten på bevis försätter både Laurel och Cade i fara...
 
Betyg; 2 av 5.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0