Årets trettiosjätte utlästa bok

I måndags blev jag klar med denna bok...
 
 
Baksidestext; "Under en söndagsutflykt i Leigh Woods strax utanför Bristol låter Rachel Jenner sin åttaårige son springa i förväg. Ben är utom synhåll bara en kort stund. Sen är han borta -och Rachel befinner sig mitt i varje förälders värsta mardröm.
I media slår försvinnandet ner som en bomb. Några ödesdigra handlingar får både pressen och allmänheten att vända sig mot Rachel. Och samtidigt visar det sig att Rachels syster bär på fruktansvärda hemligheter.
 
Kriminalkommissarie James Clemo och hans kollega Emma Zhang arbetar intensivt med det prestigefyllda fallet. Men när ledtrådar slutar i återvändsgränder och lögner kommer fram i ljuset blir läget allt mer desperat -för alla inblandade.
Rachel är pressad till bristningsgränsen av sorgen och den förkrossande oron över sin son, av trycket från polisutredningen och den hårt dömande allmänheten. Vem kan hon egentligen lita på? Och vem kan lita på henne?"
 
Förlag; Pocketförlaget
Utgivningsår; 2015
Genre; Thriller
 
Detta är en väldigt spännande bok om en händelse som skakar om, där dolda hemligheter kommer upp till ytan, vänskap och kärlek sätts på prov och där man inte vet vem som är skyldig till att ha fört bort Ben. Var är han? Hur mår han? Vem har tagit honom och varför? Lever han överhuvudtaget?
Här finns flera personer som man tar till sig, vilka alla påverkas av händelsen och historien förs framåt hela tiden och blir aldrig tråkig. Författarens beskrivning av karaktärernas tankar och känslor kring fallet gör att det känns väldigt verklighetstroget.
 
Betyg; 4 av 5.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0