Husvisning no.9

Idag var vi på den nionde husvisningen för vår del -och denna gång återvände vi för tredje gången till Timmele, då detta hus låg en liten bit utanför, bara.
Detta hus var det största av dem vi tittat på hittills -förmodligen det största vi någonsin kommer att titta på- då det bestod av hela 14 rum! Det har tidigare varit en symaskinsfabrik.
 
Vi blev tipsade om huset redan för runt en månad sedan, men av olika anledningar så kunde vi inte titta på det förrän idag. Jag var väldigt intresserad av huset redan när vi fick tipset och tanken var att både vi och J med familj skulle titta på det för att eventuellt köpa det ihop, just med tanke på att det är så stort att båda våra familjer skulle kunna bo där utan problem. Tyvärr hade de andra inte möjlighet att följa med idag, men å andra sidan så var inte huset så fint när man såg det med egna ögon som det verkade vara på bilderna, så även detta hus är något vi inte kommer att buda på. Det börjar faktiskt kännas rätt hopplöst att hitta ett bra hus... :(
 
Jag tog i alla fall bilder som vanligt, men huset var så stort och så rörigt att man förlorade orienteringen nästan med en gång. Det var närmast omöjligt att veta var i huset man befann sig!  Så med reservation för att några bilder kan ha hamnat på fel våningsplan...here we go!
 
Framsidan av huset
 
Rum
 
Badrum
 
Rum
 
Rum
 
Rum
 
Kök
 
WC med dusch
 
Rum
 
Tvättmaskin
 
Rum
 
Rum
 
Vardagsrum med dörr till altan
 
Altan
 
Tomt sedd från altanen
 
På andra våningen var det lite färre rum och ett kök -men ett kök som behöver fixas till ordentligt om det ska kännas som ett riktigt kök...
 
Trappa till våning två och tre
 
Kök våning två
 
WC med dusch
 
Rum
 
Rum
 
Rum
 
Slutligen våning tre med vind...
 
Gigantiskt rum på tredje våningen
 
Rum
 
Rum
 
WC
 
Förrådsutrymme
 
Detta skulle också kunna bli ett litet kök
 
Rum
 
Rum
 
Vind
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0