Årets tjugofjärde utlästa bok

I fredags läste jag ut nästa del i en riktigt bra fantasyserie...
 
 
Baksidestext; "I thought it was over. That my time with the fey, the impossible choices I had to make, the sacrifices of those I loved, was behind me. But a storm is approaching, an army of Iron fey that will drag me back, kicking and screaming. Drag me away from the banished prince who's swoen to stand by my side. Drag me into the core of conflict so powerful, I'm not sure anyone can survive it."
 
Förlag; Harlequin Teen
Utgivningsår; 2011
Genre; Fantasy
 
Precis som i fantasyserien "Sweep" jag läste innan denna, så har varje bok varit bättre och mer spännande än den första.
 
Både Meghan och prins Ash har blivit förvisade från Älvlandet eftersom de inte vill ge upp sin kärlek, som är förbjuden. Meghan tänker återvända hem och Ash följer med henne, men så snart de har nått fram till Meghans hus blir de stoppade av järnälvor som lyder under en falsk Järnkung. Järnälvorna planerar att gå ut i krig mot sommar- och vinterälvorna, och om järnälvorna vinner kriget kommer Älvlandet att gå under.
 
Meghan fattar då beslutet att stoppa Järnkungen, men hon och Ash kan inte återvända till Älvlandet eftersom de är förvisade, så istället söker de hjälp hos Leanansidhe, som även hon förvisades från Älvlandet för länge sedan men har skapat sig ett eget rike där andra förvisade älvor bor. Men hjälpen är inte självklar; i Älvlandet har allting ett pris. Och frågan är om Meghan är villig att betala det priset...
 
Betyg; 5 av 5.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0