Torsdagsreflektion 30/7

Förra torsdagen så glömde jag helt bort "Torsdagsreflektionen" och det var nära att jag gjorde det idag också. Men så gick jag in på "Bloglovin'" och såg en annans reflektion, och då kom jag på det. Så det var ju tur att jag kollade bloggarna jag följer... :)

Min torsdagsreflektion handlar om vår hund och katt (Celine och Zorro) som verkligen är som hund och katt! De har ju bott under samma tak i snart två månader nu och vi hoppades att de skulle ha börjat acceptera varandras närvaro -eller rättare sagt att Celine skulle ha börjat acceptera Zorros närvaro, men icke!

Celine och Zorro

Det går väl an så länge Zorro ligger stilla i S säng, men så fort han rör sig och Celine ser det så börjar hon morra och gnälla och rusar omgående dit -samma sak om hon hör honom jama. Råkar Zorro befinna sig på golvet istället för i sängen så ska Celine genast jaga honom och han får springa. Och trots att Zorro faktiskt börjat säga ifrån senaste tiden genom att fräsa och slå ut med tassen mot henne (oklart om Zorro har lyckats klösa henne) så struntar Celine blankt i det. Som tur är så kan inte Celine hoppa upp i S säng utan hjälp, så han är ju säker där, men det är ju synd att Zorro ska behöva ligga där hela dagarna för att Celine inte kan låta bli att jaga honom. Den enda gången han kan röra sig fritt är på natten när Celine sover hos mig och F och dörren är stängd...

Jag vet inte rikrtigt vad vi ska göra, så om någon har några tips och råd är det mycket välkommet!

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0