Halloweenfest!

Igår var jag, F och S bjudna på Halloweenfest hos min kollega K, och det visade sig bli en riktigt rolig fest! Temat var häxor och vampyrer och vi tre hade redan innan bestämt att vi skulle vara en riktigt ruggig vampyrfamilj -vilket vi också blev! :)

K bor inne i Göteborg så vi bestämde oss för att ta bussen dit -och gissa om folk stirrade på oss när vi gick ombord! Men de allra flesta tyckte nog att vi såg fräcka ut, ingen tog (förhoppningsvis) illa vid sig...
K blev alldeles begeistrad när hon fick se oss och vi var de första gästerna som anlände. Övriga gäster var en av mina andra kollegor -R- med sin fru och dennas dotter. Ytterligare en kollega med familj var inbjuden, men de kunde tyvärr inte komma. S och K:s dotter L (6 år) fann genast varandra och röjde tillsammans hela kvällen. :)

Först blev vi bjudna på aptitretare och en väldigt god, grön bål och när de andra gästerna anlänt, serverades det middag; korv som såg ut som dödskallar, grönt potatismos, blå svamp, någon sorts hembakt skorpa, grönsaker och dressing -väldigt gott! :)

Efter maten blev det danstävling. K har nämligen ett Wii och ett av spelen till det hette "Just dance". Där fanns ett X antal välkända låtar från olika årtal och när en låt spelades så såg man ett figur som dansade och då skulle man dansa likadant. Vi körde tre danser var och poängen räknades ut av själva spelet, som faktiskt var väldigt roligt, men ganska svårt! Hursomhelst så tog F hem segern i danstävlingen, själv fick jag nöja mig med en fjärdeplats...

När vi dansat var det dags för fika och då bjöds vi på glass med bärkompott och så ett grönt bakverk, som verkligen var jättegott! Får nog be K om receptet där... ;)
Efter fikat blev det frågesport -fast bara för oss vuxna. Spelet hette "Hur fan visste du det?" och det var frågor om precis allt möjligt, även barnförbjudna saker. Där tog jag hem segern! :)

Sedan var klockan redan ganska mycket och R med familj åkte hem medan vi andra gick ut på sta'n en sväng. Barnen ville skrämma folk med bus eller godis, men det visade sig att det inte var särskilt många som hade med sig något gott att ge dem. Men de skrapade i alla fall ihop några tuggummin, pommes frites och även pengar. Och skoj hade de, vilket var huvudsaken! Vi var hemma vid halvtvå-tiden på natten, mycket nöjda med festen! :)

Lite bilder;

S och jag som vampyrer

Aptitretare och god mat

Värdinnan K

"Just Dance" på Wii

Vinnaren i danstävlingen; F

Efterrätten
Tack, K, för en trevlig kväll! :)

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0