Familjen Vanhorn -Harald

Harald är nummer tre i syskonskaran och bor tillsammans med sambon June -syster till svågern Harry- och fyra barn; tvillingdöttrarna Jessica och Patricia och tvillingarna Phillip och Phillippa. Harald är atletisk och aktiv och är omtyckt av de flesta, men June var svårflörtad innan hon äntligen föll för hans charm. Harald bor med familjen i Junes familjehem och där finns även två husdjur; räven Luna och tvättbjörnen Paco.
 
Harald Vanhorn
 
June har alltid varit bångstyrig och hamnade ofta i trubbel som tonåring, både i skolan och annars, så föräldrarna hade ett jämt göra med henne. Hon lät ingen komma när inpå sig; inte ens Harald som hon till en början avvisade, trots att hon var attraherad av honom. Men han var envis som synden och till slut blev de ett par. Även som vuxen är det inte alltid som June håller sig innanför gränserna för vad som är accepterat, men hon gör precis vad som helst för att skydda sin familj.
 
June
 
Tvillingarna Jessica och Patricia är olika som natt och dag trots att de är enäggstvillingar. Patricia är väldigt social, klär sig feminint och färgglatt och har många vänner medan Jessica är en pojkflicka som helst är ensam och oftast klär sig enfärgat. Hon skulle dock göra vad som helst för sin familj, precis som sin mamma.
 
Patricia
 
Jessica
 
Minstingarna Phillip och Phillippa är även de tvillingar; tvåäggstvillingar men ändå mer lika än sina äldre syskon och närmast oskiljaktiga. Om en av dem är sjuk blir den andra också det, är en hungrig är också den andra det och så vidare.
 
Phillip
 
Phillippa
 
Luna är en räv som familjen hittade svårt skadad ute på sin tomt när hon bara var en unge. De tog hand om henne utan större hopp om att hon skulle överleva, men hon klarade sig mot alla odds. Hon blev för domesticerad för att kunna släppas ut i det vilda igen och överleva, och är en älskad familjemedlem.
 
Luna
 
Tvättbjörnen Paco är inget husdjur som familjen valde själva -en dag upptäckte de honom bara i sitt hus när han tjuvade av maten. Han blev utslängd men kom tillbaka igen, gång efter annan, och till slut lät de honom stanna. Han och Luna kommer väldigt bra överens, men familjen är inte särskilt förtjusta i det faktum att han river på möblerna. Hans oerhörda charm gör dock att de inte kan vara arga på honom någon längre stund.
 
Paco
 
Med det har jag presenterat hela Vanhorn-klanen för er, och tanken är att ni ska få följa deras vidare äventyr här på bloggen under fliken SIMS4. Visst, det kanske kan verka som ett fanatiskt beroende, men det ska verkligen bli jättekul att följa min påhittade släkt genom generationerna! :)
 
 
 

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0