Länkuppdatering mina romaner

Jag är ju medlem på siten "Kapitel 1" sedan ett par år tillbaka, och där har jag lagt upp de romaner som jag har renskrivit hittills så att alla som är intresserade kan gå in och läsa. Jag måste dock säga att jag varit väldigt dålig på att logga in där senaste året -främst för att jag just inte har skrivit något nytt- men idag gjorde jag det! Jag fick ändrat mitt efternamn, vilket innebär att det blev nya länkar till romanerna, så jag lägger upp dem här för den som är intresserad! :)

Fantasytrilogin "Guds öga":

Bok ett
Bok två
Bok tre

Fantasytrilogin "Sju Systrar":

Bok ett
Bok två
Bok tre

Berättelser från Rummen:

Joar -från då till nu
 

Föreställning!

Idag var det avslutning för S teatergrupp, och det innebar att vi föräldrar (och andra anhöriga) fick se teaterföreställningen som gruppen har övat på sedan starten i höstas! Tänk att det redan är såpass länge sedan S knep åt sig den sista platsen...tiden går!

Föreställningen började klockan 17 och jag fick en jättebra sittplats där jag hade alla möjligheter att ta bilder under föreställningen, men på grund av att ljussättningen ändrades i nästan varje scen -och det faktum att kamerans blixt inte ville fungera- så var det en del bilder som inte alls blev bra, tyvärr. Som tur är blev det en del bra bilder också, och jag ska visa några av dem här i bloggen.

Teaterföreställningen handlade om en TV-kanal och dess programinnehåll och var väldigt rolig -barnen var verkligen duktiga. Deras dramalärare var så stolt över dem eftersom de hittat på i stort sett hela föreställningen själva. Den höll på i ungefär en halvtimme och det blev mycket skratt för oss i publiken -och det syntes att även barnen hade jätteroligt. Väldigt lyckat! :)

Bilder;

Barnprogram

Vädret

Matlagningsprogram om hur man tillreder en paprika


Sporten visade golvsimning


Dramaserien "Romeo och Julia"Romeo och JuliaDansunderhållning


En sketch om kycklingbröst


Ett program om olika sätt att dö


Clowner


Förställningen slut


När teaterföreställningen var slut blev det en bensträckare och sedan fick vi se en film som kulturskolans filmgrupp gjort helt på egen hand och som hette "Inlåsta". Riktigt bra, faktiskt, tänk vad mycket begåvade barn det finns! :)

Sedan fick den blivande filmstjärnan S välja var vi skulle äta middag någonstans, och då blev det "mcD's". Det gäller ju att hålla sig väl med den som ska betala sina föräldrars uppehälle i framtiden... ;)

Lilla Göteborgsvarvet 2011

Idag var det åter dags för "Lilla Göteborgsvarvet", som är en springtävling för barn. S var med och sprang för första gången förra året, och hon ville springa även i år -och det trots att det regnade när vi åkte in till sta'n. Förra året hade vi strålande sol och jättevarmt, men det kan ju inte alltid vara samma väder...

Eftersom S är ett år äldre i år var varvsträckan lite längre, och hennes grupp startade 13.10. Jag, F, J och M följde med S till startlinjen och så snart S grupp började bli redo att springa så gav sig F av mot mållinjen istället. Förra året blev det lite tokigt, så jag och F hann inte till mållinjen innan S grupp sprungit klart, men den påföljden att det tog tid innan vi hittade henne och hon hann bli både ledsen och orolig. I år ville vi därför inte uppleva samma sak, så F gick alltså i förväg mot mållinjen medan jag, J och M väntade vid startlinjen tills S grupp började springa -då först gick vi mot målet. Och i år fungerade allting bättre, plus att jag fick lite bättre bilder än förra året, så det kändes ju skönt! :)

S slutade på plats 170 (av 222) och var inte särskilt nöjd, men med tanke på att hon blev förkyld för ett par dagar sedan med hosta (och alltså inte var helt i form idag), så tyckte jag att det var ett jättebra resultat! Förra året kom S på plats 166, så skillnaden är egentligen inte stor! Nu säger S att hon inte ska springa nästa år, men vi får väl se...hon hinner ändra sig 100 gånger om på ett år... ;)

Lite bilder;

S laddad för att springa
 

S grupp
 

Uppvärmning innan startskottet
 

Mycket folk vid mållinjen
 

S springer i mål
 

Stolt och trött tjej efter loppet
 

Lite näring efter utfört lopp
 

Många var nyfikna på sina barns resultat
 

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0