Guldstjärna!

Idag jobbade jag till klockan 16 och min vana trogen stod jag sedan vid busshållplatsen och väntade på bussen hem medan jag surfade runt lite på mobilen. Rätt som det var kom bussen och jag gick på, fortfarande pysslande med min mobil. När jag tittade efter en sittplats noterade jag som hastigast att bussen konstigt nog var tom, men jag tänkte inte mer på det utan satte mig och återgick till mobilen.
 
Så ropar plötsligt busschauffören fram mig och jag går förvånad fram till honom -och då säger han att det stod "Ej i trafik" på bussens skylt -något jag överhuvudtaget inte hade lagt märke till.
"Herregud, det såg jag inte ens!" utbrast jag och hämtade väskan innan jag skulle bli avsläppt på närmaste hållplats. Chauffören sa att han av vana stannat och släppt på mig fast han egentligen skulle ha åkt förbi, så vi var nog lite snurriga både han och jag... ;)
 
Hursomhelst så frågade chauffören sedan vart jag skulle och så erbjöd han sig att köra mig till min hållplats i alla fall, så jag hade plötsligt min egna privata busschaufför! :) Eftersom vi inte stannade någonstans på vägen tog resan kanske fem minuter och jag tackade honom varmt när han släppte av mig. Det är inte ofta man åker med en så bussig chaufför, men han gjorde min dag! Jag ler fortfarande när jag tänker på det, men kan samtidigt inte låta bli att skratta åt mig själv -det är en sådan där sak man minns länge efteråt och skrattar gott till. :)
 
En guldstjärna till den chauffören! :)
 
 

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0