En stor nyhet...

...och två andra goda nyheter ska jag nu dela med mig av!
Jag har ju i tidigare inlägg berättat om tävlingen jag startade i fredags, och det faktum att jag även fick en vinnare i den tävlingen, men jag lovade också att komma med mer information, vilket jag ska göra nu! :)

I tävlingen berättade jag att jag skickat ut ett brev till ett X antal människor och att det fanns ett dolt budskap i den texten -och det budskapet är att jag och F ska gifta oss! :) Den 12 juni blir det bröllop för oss och det känns verkligen fantastiskt! Så nu är det en hel del att stå i och planera, för tiden går väldigt fort, och det känns både jättekul och jättenervöst på samma gång. Givetvis kommer jag att berätta om vårt bröllop här i bloggen! :)

De två andra goda nyheterna är inte lika stora som det faktum att jag och F ska gifta oss, men de är ändå väldigt positiva.
Det första är att när vi hade APT-möte på jobbet igår så fick vi veta av chefen att vår sommarsemester blivit godkänd, så vecka 30-33 har jag min semester! Känns väldigt bra, för då kan jag börja planera vad jag ska göra under de fyra veckorna. Skönt!

Den andra goda nyheten är att jag fick min deklarationsblankett igår, och där stod det att jag kommer att få tillbaka 4200 kronor på skatten! Hurraa! De pengarna kommer att vara välbehövliga, särskilt med tanke på bröllopet. Men det kommer också att hända andra roliga saker denna sommar, och givetvis kommer de också att få utrymme i min blogg. Väl mött till en underbar kommande sommar! :)

Bröllopsbild (lånad från nätet)

Och vinnaren är...

I fredags berättade jag om en tävling här i bloggen utan att avslöja några detaljer, och idag fick jag en vinnare i tävlingen! Inte en helt otippad vinnare, för jag tänkte nog att chansen var stor att just den personen skulle ta hem segern. :)

Jag ska inte berätta allt om tävlingen, men tänkte avslöja en del i alla fall...
De som är med i tävlingen är de personer som idag har fått ett brev hem i brevlådan. I texten i brevet döljer sig ett budskap, men man får nog kolla ganska noga för att upptäcka det. Hursomhelst; den som först upptäckte budskapet skulle bli vinnaren och jag kan stolt meddela att vinnaren är...min vän A! *trumvirvel*
Mer än så avslöjar jag inte nu, för jag vill ge dem som ännu inte upptäckt budskapet chansen att göra det innan ni som läser min blogg får alla detaljer. Återkommer!

Vinnaren

Earth Hour

Igår var det "Earth Hour" mellan 20.30 och 21.30; den timmen per år då man ska släcka all sina lampor för att visa sitt stöd för miljön. Earth Hour startade förra året och med gott resultat, och jag och familjen deltog i det. I år deltog också familjen i det, fast utan mig. Jag var på restaurang under den tiden och där släcktes det inte ner någonting. Och när vi frågade servitrisen om hon sett ifall de släckt ner utanför så visste hon inte ens att det var Earth Hour då! Jag tycker ändå att man har pratat om det både här och där, så det är ju konstigt att folk missar det...

Personligen tycker jag att man ska värna om miljön så mycket man kan och jag och familjen är ganska bra på det, anser jag. Vi tänder aldrig våra lampor i onödan och har absolut inte lamporna tända i ett rum där vi inte ens befinner oss. Dessutom källsorterar vi våra sopor och jag åker ju kollektivt till jobbet utom kvällar och helger, och jag försöker köpa miljömärkta varor åtminstone till viss del. Men visst finns det alltid mer man kan göra...

Hursomhelst; eftersom F och S var ensamma hemma igår och hade släckt den där timmen när det var Earth Hour, så fick de roa sig efter bästa förmåga. De tog några bilder med F:s mobil för att visa mig vad de pysslade med, och här är ett par av dem. Och vill ni läsa om "vår" Earth Hour förra året, kan ni göra det här och här!

Spexa är roligt


Deltog ni i Earth Hour igår??

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0