En dag på ön

Igår var det riktigt varmt och härligt här i Göteborg, men idag var det en hel del moln när jag steg upp på morgonen, även om solen lyste. Trots det så bestämde vi oss för att åka till ön, och det visade sig vara en bra idé -där var det nämligen helt molnfritt! :)
Eftersom vi gav oss iväg redan vid 10.30 så följde inte stora S med då hon var i skolan, men vi lämnade en lapp till henne att hon kunde ringa om hon ville bli hämtad när hon kom hem. Hon ville dock hellre leka med en kompis, så det blev inget ö-besök för hennes del. Vi övriga var hemma vid 16.45 och det var först de sista två timmarna innan hemkomst som det började molna på även på ön.
 
Jag älskar verkligen att åka till ön soliga dagar och njuta av sol och värme och bara slappa, så jag passade på att sola mig när vi var där. Man vet ju aldrig när man får se solen nästa gång i det här landet, så det gäller att passa på! :) Vi gick även över till andra sidan av ön för att känna på vattnet -och det var väldigt kallt, kan jag säga! Jag växlade några ord med en man på ön som sa att det var 15 grader, så det får allt bli några grader varmare innan jag badar... Lilla S fick känna på vattnet, han med, men tyckte inte att det var någon hit. Däremot tyckte han om att sitta i sanden och pyssla lite och han blev sur när vi tog honom därifrån. Men bebisar ska ju inte vara alltför länge i solen -särskilt inte vid havet! Trots det blev han röd på båda armarna, men som tur är verkar han inte ha ont av det...
 
Mina fötter fick känna på vattnet
 
Lilla S tyckte om att sitta i sanden och pyssla
 
Lilla S satt och tittade ut över vattnet...
 
...men oftast vill han helst stå
 
 

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0