Valborgsmässoafton 2010

Idag är det Valborgsmässoafton, men det har inte blivit någon brasa för mig och F. Istället har vi gjort oss barnlediga hela helgen för att ha en helg på tu man hand, rå om varandra och "fira" att vi har varit ett par i två år.

Jag jobbade en dagtur idag och vid 16-tiden körde F S hem till J och R där hon ska vara i helgen. Själv var jag hemma vid 16.15, hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för kvällens restaurangbesök.
Det var evigheter sedan jag och F var på restaurang sist och vi hade valt en mongolisk restaurang för kvällen. Där väljer man själv vad man vill äta av det restaurangen har att erbjuda och sedan steker kockarna upp det medan man väntar. Jag var på en liknande restaurang i Stockholm för ungefär hundra år sedan, så det var skoj att göra ett sådant restaurangbesök igen!

Det blev en trerätters middag. Som förrätt fick vi en god soppa, bröd och kunde välja ifrån ett dignande salladsbord, varmrätten var då maten som de lagade medan man väntade och till efterrätt fick vi glass med frukt. Maten var otroligt god och otroligt mättande -det var med knapp nöd jag fick i mig alltsammans. :)
Efter maten tog vi en promenad i duggregnet och sedan tog vi bussen hem för att se på "Stargate Universe" och ha det mysigt med värmeljus.

Imorgon har vi bokat in bubbel mellan 19 och 21 och det ser jag fram emot -det var ett tag sedan sist! På söndagen sedan är vi bjudna på fika hos S kompis M med familj, så det är en fullspäckad helg! Trevligt, trevligt. :)

Bilder från idag;

Entrén till restaurangen


Innanför dörren står denna fina träskulptur


Förrätt och sallad


Kocken lagar till varmrätten


Smaskens!


Efterrätten
 

Skor...och kanske klänning

Idag blev det lite av en shoppardag efter jobbet. S behövde nya gympaskor och gummistövlar, så vi träffades utanför skoaffären. S hade redan provat ett par converse-kopior som hon gillade och när jag kom dit så gick vi in i affären för att titta -och då hittade hon ett par andra som hon gillade ännu bättre.

För skojs skull så passade jag på att titta på skor åt mig själv som jag ska ha på bröllopet, och jag hittade faktiskt ett par som både jag själv, F och min syster (jag mms:ade en bild på dem åt henne) tyckte om och eftersom jag har en väldigt vanlig storlek så tänkte jag att det var lika bra att köpa dem medan de fanns kvar. Det är 30 dagars bytesrätt på skorna, så om jag nu skulle hitta ett annat par skor som jag tycker ännu bättre om så har jag möjlighet att lämna tillbaka dem.

Eftersom jag tittade efter skor till bröllopet så ville S förstås göra detsamma, och även hon hittade ett par, så vi kom ifrån affären med tre par skor. Dock hittade vi inga gummistövlar till S, så det får väl bli en annan gång.

Skorna vi köpte


Mina skor i närbild

Tidigare i veckan har jag också tittat efter en klänning till bröllopet och jag har provat en som jag gillade -och som även F och min syster tyckte om, så kanske köper jag den. Men jag ska titta på några ställen till här i veckan innan jag bestämmer mig helt och hållet -dessutom behöver S också en klänning till bröllopet. Vi får se vad det blir av det!

Kanske något för bröllopet?

Medan vi shoppade berättade F att han shoppat lite han också under dagen. Dels har han köpt ett nytt rakblad till trimmern som han klipper Celine med. Det gamla började bli dåligt och det börjar bli dags för Celine att bli friserad igen -hennes päls växer som ogräs precis som mitt hår! ;)
Till Zorro hade F köpt en väldigt fin klösbräda, för det är nämligen så att han klöser på väggarna i hallen plus att han gärna klöser på S säng, så vi hoppas att han ska föredra klösbrädan nu istället. Varken väggar eller sängar ser särskilt fina ut med klösmärken, nämligen...

Zorros nya klösbräda

Sedan har F hittat något som han ska köpa till mig också. Jag vet vad det är, men inte hur det ser ut, men jag tänker inte avslöja något här på bloggen ännu, så ni får ha tålamod! ;)

Torsdagsreflektion 29/4

Förra veckan blev det ingen torsdagsreflektion för min del, men denna vecka är jag tillbaka! Och med risk för att det blir uttjatat så har denna vecka dominerats av det stundande bröllopet -eller närmare bestämt jakten på en klänning till bröllopet. Jag har kollat second hand, jag har kollat allehanda modesidor på nätet, jag har kollat "Tradera" och även kollat i butik, men än så länge har jag inte hittat rätt klänning. Jag har dock prövat en klänning som jag gillar, och som även min syster och min blivande make gillar, så kanske blir det den... Men jag ska kolla lite till här i nästa vecka innan jag bestämmer mig till 100 procent.

Kanske blir det denna klänning

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0