Valborgsmässoafton

Idag är det den sista april, vilket innebär att det även är Valborgsmässoafton. Förra året tillbringade vi den inne i Göteborg där vi tittade på den årliga Cortégen, men i år valde vi att bege oss till det betydligt lugnare "Olles Gård". Där tänds det majbrasa och så bjuds man på musikunderhållning, och det drar i regel mycket folk. Sist vi var där på Valborg var 2009 -tänk att det är tre år sedan sist! Tiden går verkligen fort!
Hursomhelst så blev det en trevlig halvtimme där, även om majbrasan verkligen var i minsta laget...
Dagen till ära åt vi fläskfilé med kroketter och bearnaisesås


Vi tog cykeln till firandet på Olles gård


Majbrasan var i minsta laget


Manskören bjöd på vårsånger


Barnen sjöng "Idas sommarvisa", och S var förstås med


Solen tittade fram bland molnen


Hoppas alla haft en trevlig Valborg!

Här kan ni läsa om Valborgsmässoafton 2009, 2010 och 2011 om ni vill! :)

Mamashopping

Idag har jag shoppat loss lite! Jag behövde ett par mammabyxor till och så var jag på jakt efter en bikini inför Beach 2012. Jag hittade det jag skulle ha också, men bikinin tog sin rundliga tid att leta rätt på. Jag tycker det är svårt att hitta badkläder till en normal kropp, och att försöka hitta någonting till en gravid kropp var svårare ändå. Ni kan aldrig gissa vilken bh-storlek jag var tvungen att köpa för att den skulle sitta skönt (och snyggt)! Ni får gärna gissa, ni som läser min blogg. ;)
Förutom byxorna och bikinin så köpte jag även ett par shorts och ett linne till sommaren. Kommer väl att behöva lite mer av den varan, men det fick bli en av varje till att börja med. Det gick en hel del pengar ändå...

Jag passade även på att klippa håret idag, vilket verkligen var välbehövligt. Jag avskyr verkligen när håret blir så långt att det inte går att göra någonting med det, men nu är jag nöjd! Lite vår/försommarfräsch sådär... :)
Min nya bikini


Shorts och linne


Nyklippt idag

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0