Julmarknad och Amy Diamond

Idag var det traditionsenlig julmarknad på "Olles Gård" som ligger en bit härifrån. När vi var där förra året fanns det just inte mycket att se eftersom vi kom såpass sent (marknaden är igång mellan 11 och 14) så i år tänkte vi att vi skulle vara där lite tidigare. Men det fanns inte mycket mer att se, så besöket på marknaden var ganska snabbt avkalarat.
J, R och M var också med på marknaden, men R var bara där en stund eftersom han skulle spela rugby sedan. J och M blev dock kvar och vi tittade på det som fanns att se och köpte lite glögg, dricka, lussebullar och "bakebröd" som är ett speciellt bröd som bakas i stenugn och är jättegott!
Lite bilder;

Lite av det man kunde köpa



Det blev en mugg glögg


Tomten fanns på plats

Samma eftermiddag hade de stor fest på MediaMarkt i Högsbo. Faktum är att de har fest hela helgen med diverse artister och sanslöst låga priser och idag var så Amy Diamond en av artisterna som skulle sjunga och signera sin senaste CD. Eftersom S gillar Amy Diamond (och vi andra tycker också att hon är bra för övrigt) så bestämde vi oss för att åka dit, och J och M hängde på de med.
Vi fick väldigt bra platser vid den lilla scenen där Amy skulle uppträda och jag lyckades ta några bra bilder;

En duktig sångerska



Skivsignering


S fick ett eget signerat ex

S var väldigt nöjd och glad efter att ha sett Amy och fått hennes nya skiva, så när vi kom hem igen ville hon lyssna på skivan omedelbart. R var klar med rugbyn precis lagom när vi åkte ifrån MediaMarkt och hämtade upp J och M hemma hos oss.
Resten av kvällen tog vi det lugnt här hemma och tittade på en gammal klassiker på DVD; "Sällskapsresan". En bra dag! :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0