Lilla Göteborgsvarvet

Idag sprang S "Lilla Göteborgsvarvet" för första gången! Redan i februari-mars började hon tjata om att hon ville springa det i år och till slut så anmälde jag henne -man måste ju uppmuntra barnen när de vill röra på sig. ;)
Idag var det alltså dags och det var en härligt solig dag även om det blåste en aning kyligt. S hade med sig sin kompis C och med tanke på avstängda gator och en massa folk så åkte vi kommunalt istället för att ta bilen. Först tog vi bussen härifrån till Frölunda torg och sedan tog vi spårvagnen till Marklandsgatan varifrån vi fick gå en bit. S skulle springa klockan 14, men vi var på plats redan 13.30 -och det var mycket folk! S kände sig lite pirrig och nervös, men hon kom iväg som hon skulle i alla fall.

Sträckan 10-åringarna skulle springa var på 1,3 kilometer och det gick väldigt snabbt att springa. Jag och F hade tänkt att vi skulle stå på plats vid målet och kunna ta en bild av S på upploppet, men vi hann inte dit i tid. Dels var det massor med folk överallt och dels hittade vi inte riktigt rätt. Så vi fick leta efter S ett tag och när vi väl hittade henne var hon lite ledsen och orolig, men det gick bra i alla fall. Hon kände sig väldigt stolt och glad och hon hamnade på plats 165 i sin grupp (F10 blå) på tiden 6,24. Inte dåligt!
Även S kusin B sprang Lilla Göteborgsvarvet -fast lite senare- och vi väntade in honom också innan vi återvände hemåt. Duktiga barn! :)

Lite bilder;

Väntar på bussen


I spårvagnen


S grupp samlas




Uppvärmning innan start


En grupp löpare kommer in i mål


Stolt tös efter loppet


Resultatlistan

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0