Julafton!

Idag är det julafton och som vanligt firade vi den hemma hos oss tillsammans med mamma och min syster J med familj. Man kan just inte tala om något vinterväder då vi inte har fått ens den minsta snöflinga här i Göteborg, men nuförtiden stör det mig inte. När jag var yngre var snö på julafton närmast ett måste, men nu skulle jag lika gärna kunna fira jul på en söderhavsö... :)
 
Dagen började med att barnen öppnade sina morgonjulklappar från Tomten och kollade vad de fått i julstrumporna, sedan var det risgrynsgrötfrukost och så såg vi en julfilm på TV. Sedan blev det några långsamma timmar fram till klockan 15 då vi såg på Kalle Anka och efter det blev det mat, julklappsutdelning, Karl-Bertil Jonsson på TV och kvällsfika. Mamma följde med J och de andra hem till dem -vi får dela upp vistelsen lite när hon är här så hon hinner träffa alla sina barnbarn ungefär lika mycket.
 
Det blev -som alltid- en trevlig och mysig julafton med alldeles för mycket mat som vanligt -och imorgon blir det juldagsmiddag hemma hos J och R. Trevligt! :)
 
Morgonjulklappar
 
 
Tomtens klappar till barnen
 
Glöggmys till Kalle Anka
 
Julmiddag
 
 
Gott!
 
Barnen åt i vardagsrummet och vi vuxna i köket
 
 
I väntan på Tomten
 
 
Jultomten och hans chefsnisse Nilla
 
Julklappsutdelning
 
 
Julklappsutdelning
 
S:ens pakethögar
 
 
Paketöppning
 
 
Paketöppning
 
 
Stora och lilla S
 
 
Lilla och stora S presenter
 
 
Julfika
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenalejon

En blogg om mitt vardagsliv och mina tankar och funderingar om saker som händer i livet.

RSS 2.0